Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snön blev till tårar

ser en sommar
där årstider byts
medan livet pågår

stunden är här
när våren lovar ljus
vi kläds av

dansar bort
lever idag
kanske som en idiot
vad vet jag

sommaren öppnar ett hav
här är jag
vill inte ha någon vinterskrud

snön blev till tårar
innan den försvann
och vår blev sommar




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-23 15:45



Bookmark and Share


  anita VIP
Fin dikt.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist