Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småkåt jenka - sinkadus, stämma träff

 

 

 

 

 

lagom när solen kommer tillbaka i norra sverige
slickas den första skaren på karmen och hårdnar ut över myren

vingar slår
det låter som långt-borta, råa hundar - slaguvar

svartnade kåsor
woov woov - i vingarnas pennor

basturöken - den är ett violett tyll
annelies svank är en båge - hennes midja en handfull

fingerfärdig

-

i den södra flackare landsändan
har blänket redan konventionaliserats till ett taget - för given

autosol - gnuggats länge längs kromet
t-shirten har avsiktligen holkärmats - fordringarna, lagts
i brevinkastet

-

lackerade bågar - skylten som säger custom
deras vita emblem

tajta pins - nötta klackjärn - såna som dör med skorna på

hur de drar iväg
ingen aning - snö till taknock - en sorts nyckel i brunn, asyl

i refrängen reser de - rapsens oljiga knoppar -
torson turnar sig, ringleden, och där

reser de - lätt packade

-

erkki möter annelie till fots




Fri vers av wayward - taiga
Läst 434 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-23 20:14



Bookmark and Share


  Peter G VIP
jag bara njuter när jag läser!

Du är verkligen en "ordfinnare"! Du hittar ord som ingen annan hittar och får det att svänga samtidigt som mystiken inte skingras!
2014-02-18

  Carola Zettergren
URSNYGGT! är det!!!
2011-03-24

  Per Teofilusson
en gammal goding, med doft av både Meduza och första gruset under snön. Jag var aldrig där, men brukar önska att jag.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga