Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol måne hav strand

Dagens ljus når vår jord
låter oss se dess strålar
som skimrar i havets vågor.
Då natten kommer lyser
månen och förenar hav med land
dag och natt.




Fri vers av Filosofen2
Läst 561 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 10:03



Bookmark and Share


  Ari Viklund
hela varvet runt
alltid ett ljus här
2011-03-25

  Ninananonia VIP
Vackert!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2