Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad av en kyss

Lurad av en kyss,
som var så het.
Två sekunder,
tog en evighet.

Då tänds ett ljus,
till hans förtret.
En riktig blunder.
Hon var så fet.




Bunden vers (Rim) av Tobbe
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 11:02



Bookmark and Share


  Laijza
du har det i dig, fan att du inte fattar det..
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe