Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt fantsin växa i din bild där penselns drag fått plats.

Öppna ditt hjärta, öppna
ditt sinne, luta dig mot känslan
och bara njut.
Slut ögonen, se hur den kan
föra dig mot nya mål, drömmar
och fantasier.

Måla en tavla, låt palettens alla
fäger ge din dröm en bild.
Ge den till din älskade, din vän
eller den du drömmer om.
Njut av känslan då du begrundar
mästerverket...

Lev dig in i drömmen, forma ett fanatsislott
som växer, låt det bli ditt.
Öppna dina tankar mot nya mål och våga
tro, tro på att det du vill kommer till dig.

Blunda.







Nu kan du titta igen. Vad såg du i ditt inre synfält?




Fri vers av Filosofen2
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 11:56



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ser.. mig gå hand
i hand vid ett hav
där månen skiner
lyser upp barfota
steg mjukt i sand
och vinden viskar
varma kärleksord
2011-03-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
en bra o sanningsenlig uppmaning
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2