Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valen bildar en dimridå


jag längtar efter närhet
var än du går
nu finns du någon annanstans

bilden finns inom mig
du vackra kvinna av igår
vem är du

handen i ditt hår
känslor fyller ett tomrum
jag faller i ett oändligt hav

mötet med mitt riktiga jag
ingen dörr ska vara stängd
jag måste få vetskap

bottnar i djupare vatten
andra sidan är endast en dröm i natten
allt är så motsägelsefullt men ändå sant

känslan skrämmer mig på en strand utan spår
tankar blir tunga när benen darrar
valen bildar en dimridå

drömmarnas land leder oss till kärleken
det ursprungliga som allt levande är

jag ska plocka en blomma i dess trädgård
ett vuxnare jag ska möta det som var





Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 14:58



Bookmark and Share


  filosofian
Så bra!!!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist