Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis på din födelsedag min son

Idag blir du 16 år, idag är det din
dag. Vet vi saknar varann, vet
att du vill jag ska vara hos dig
just nu, men vi ses snart och då
vet jag vår träff blir super.

Skrev till dig på fb och önskade
en underbar dag. Såg att många
grattat dig och det värmer en
mors hjärta.

Snart vi ses och då jag ger dig pressent
och en stund av mys och mycket gott.
Tänk att dessa 16 år har gett dig mycket
goda stunder i livet, men de mörka
moln har också skymt din sikt.

Idag du är 16 år, en ålder av lycka och
sprudlande kärlek till livet och flickorna.



GRATTIS MIN SON
PUSS PÅ DIG DIN STOLTA MAMMA!




Fri vers av Filosofen2
Läst 5009 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 22:01



Bookmark and Share


  Ari Viklund
fina fina ord av kärlek
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2