Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en produkt våldsamt influerat av ett väntrum på en av caremas obekväma institutioner...


Saker man intalar sig själv i emotionellt obekväma situationer...

Ta det lugnt.

Slappna av.

Andas in, ut...
... upprepa

Vet du var du är?
... vart du är på väg?
Ens vem du är?
... eller... hur?

Ingen vet, hur skulle du?

Ta in stillheten, lugnet?
... ibland går det bra.

Alla vägar stängda då?

Svar ja...

Slappna av... andas...
det går nog bra...

Andetagen... följ dem...
... allt annat... meningslöst

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-25 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen