Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så länge minnen finns kvar är döden inte lika kännbar.


Silver lock





Som ett smycke förde du dig fram
varsamt, behagfullt stolt
dina minnen bjöd du på
för oss att lyssna

din historia fascinerade
skrämde, men imponerade
även på oss barn
du var rik
din förmögenhet bar du
varmt i ditt hjärta

Många år syntes på din kind
många salta tårars minnen
formade ditt mjuka ansikte

Du lever vidare på grund av
den kärlek som du var
den kan aldrig någon ta i från oss

Du är min mors mor
min gammel mormors dotter
och min mormor
det kommer du alltid att vara
var än du befinner dig.






Fri vers av Carola Bouvin
Läst 675 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-25 06:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket berörande fint skrivet.
2014-04-06

  aol
så vackert berörande skriftat
2013-05-19

  Suzy med punkterna
Berörde mig till tårar....så vacker och varm
2011-03-26

  Ninananonia VIP
Fint!
Berör!
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin