Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dina misstag, de sömnlösas första nålstick & den oändliga jakten på befrielse


kvicksilverfolket









de som säljer sig i ditt namn,

sväljer i ditt namn



hallelujah






pulserande, svajande

med briserade läppar

famlar efter upprinnelse

första bästa lösa förbindelse

fördjupar sig i fotspår hjulspår skärsår

nickar förstrött

fast de aldrig förstår

någonting av cementavgjutningar

men gnyr ljudligt över allting som är blött

och bensindränkta trasor



med kliande vener
valda avfarter
alternativa utvägar
dräpta medel



och de som säljer sig i ditt namn,

sväljer i ditt namn



amen






Fri vers (Fri form) av madinsane
Läst 998 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-28 04:35



Bookmark and Share


  tamburin
Oj vad ljuvligt.
Helt fantastiskt skriver du.
2006-02-07

  sol
ahh, haft lite semester.
ja, du har ju orden människa!
å ett leende dessutom...som
skapar den nödvändiga distansen...
språket: bättre än bäst
2006-01-29

  Saga-Sofia
Jag läser in missbruk, där det mesta ju kan vara vår drog. Gud eller kvicksilver upp i blodet - vi är alla slavar efter första nålsticket, liksom. Kvicksilverfolket, som sväljer och rapar amen.
2006-01-28

  Christer VIP
poängen går mig förbi men mycket av språket etsar sig fast...framförallt det okursiva. Fartigt, brinnande.
2006-01-28

  nicklas ekström
uj ... det river bränner och skär ... utplånar varje spår av allt ...
som en gång varit rent
som om allting alltid
varit försent ...
2006-01-28

  Ord
aaaaaah!! *ryyys*....

perfektion... sparar denna..grym..

Titeln... oerhört bra ! lockar till läsning och passar dikten , men ger inte bort något av innehållet.. suverän !

de kursiva partierna får ,i sin utformning , mig att tänka bibelcitat...
vilket får syrasmaken att svida än värre när man LÄSER orden däri..

Det "målande" stycket blir predikan i svart..

och stycket med kortstroferna.. tempohöjning, ren outhärdlig KÄNSLA !

You're so damn good *I neel to you* Metalwoman...

/ Crister
2006-01-28

  Saga-Sofia
Gillade verkligen titeln. Snygg som bara den.
2006-01-28

  Daniel_78 VIP
och med fingrar av stickor och stål
ristar jag in mitt namn på din ryggtavla
kyss mig älskling och vi skall göra dig hel

*vag begrundar*
2006-01-28

  Molgan
ojoj, detta var en text jag tyckte om att läsa flera gånger, lite antikrist helt i min smak
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

madinsane
madinsane