följetong

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



följetong




en kyss mot en kyss över ett bord och fönstret mot gatan



sommaren nollåtta
du höll mig
som om jag kunde bräckas vilken sekund som helst
och femtiotvå kilo kropp mot cigarettfingrar
pianofingrar
och det svarta kaffet
fläckarna på ett lånat lakan smaken av tobak din tunga

jag kan inte tänka på annat

än;


den viskande staden de nyfikna högstadieflickorna hemligheter

kittläppar mot fräkniga axlar knotiga heliumben
ord som skyldes i handflator och flämtande värkande nätter

sommaren nollåtta

mot avundens blickar

 

det var nog värt allt




Fri vers av Smultris
Läst 1547 gånger och applåderad av 41 personer
Utvald text
Publicerad 2011-03-25 12:28



Bookmark and Share


  vakentimmar
Verkligen jättebra!
2013-05-22

  Arowana
Kittläppar och heliumben är ord som lyfter texten till ny höjd.
2013-05-20

  Annika Persson

att du kunde bräckas hade jag inte väntat mig
det var inte min mening annat än att kivas
du hade inte behövt röka mina cigaretter eller
dricka mitt kaffe...jo, förresten det där med att
jag är en nollåtta har ingen betydelse. Du är
som du är och jag som jag. Varför berättade du
inte mer om dig själv? Då hade jag fått veta
hur bräcklig du kan vara. Visste du inte att jag inte
är gjord av stål, alltså ingen robot, utan
har också känslor vá? Såg du mig som en känslig
person, eller såg du bara dig själv? Om det är
så att du inte kan tänka på annat än det som
var mellan oss, menar jag bara väl, om jag menar
att du ska tänka på någon annan.









2013-05-18

  Ola Rydberg
Vackert och välskrivet
2013-05-17

  JamesDean VIP
målande! tack för att du delar med dig :)
2013-05-17

  Yrre VIP
Wow, vilken text!
2013-05-16

  Björn Donobauer
texten är som en fingernagel dragen över min nakna hud.. i förväntan..
2012-07-17

  Roger VIP
Saknar en gillaknapp här för det är verkligen läge för det. Just nu.. precis här
2011-04-16

  Shininkagemusha
Och jag applåderar hur mkt jag vill... ;)

Det är snyggt, det vet du att jag tycker.
2011-04-06

    HG.
Det är svårt att kommentera något så fantastiskt, men jag gör ett försök.
Lever mig verkligen in i texterna du skriver, du är så duktig, fortsätt på samma bana och du lär bli stor.
Bravo Smultris.
2011-04-06

  Sländan
Du är ju på gång nu! Väntar otåligt på fler!
2011-03-26

  Lennart Bång
Grymt snyggt!
2011-03-25

    ej medlem längre
fan vad´snyggt- det var precis som en smäck
2011-03-25

  Matilda E. Stridsberg
Blir alltid så innerligt glad när jag ser att du skrivit något.
Du är fantastisk och det var detta alstret också.
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris