Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din värld


var tog jag vägen

letar med ljus och lykta efter
den jag var

tycktes bara blinka
men plötsligt är allt jag ägde borta

självständigheten jag kämpat för

vännerna jag vårdat

fritiden jag uppskattade

planerna bara jag styrde

framtiden jag drömde


nu finner jag mej obönhörligt
inom din sfär
och livet som inte bara är mitt

undrande

vad du vill
behöver
tänker
och
önskar

och oftast äskar jag varje sekund




Fri vers av bitch
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 12:46



Bookmark and Share


  Feuerzeug
Oj, livsfarligt. Att förlora sig själv i någon är ju både underbart och vanvettigt.

Jag tycker det är fint hur dikten avslutas oklart (som jag ser det).
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

bitch