Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ej tonsatt sång-text




Låt vår morgon få mogna till dag

 

En morgon när jag vaknar

och solen stigit upp

Jag ligger vid din sida

och värmen gör mig trygg

Du vaknar och du ser mig

Du rör på dig och jag ger mig

En stund, ett tag

en minut och sedan fler

Jag ser på dig och ler

Du njuter, vill ha mer

 

Låt dessa magiska ögonblick

Bevaras i våra minnen

I våra sinnen, ja i våra sinnen

Låt världen få vänta, hålla andan ett litet tag

Vi har mycket kvar att säga

Mycket kvar att göra klart

Låt vår morgon få mogna till dag

 

Jag kramar dig och kysser så din hals

Du smeker mig och inget saknas alls

Hur nära du än kommer mig

Så vet jag lite till

Hur länge du än dröjer här

Så är du mig så kär

Min vän hur har du kommit hit

Till platsen i mitt liv

Där solen strålar så på oss

Med all sin energi

Med klorofyll på bördig jord

Vi växer tillsammans utan ord

 

Låt dessa magiska ögonblick

Bevaras i våra minnen

I våra sinnen, ja i våra sinnen

Låt världen få vänta, hålla andan ett litet tag

Vi har mycket kvar att säga

Mycket kvar att göra klart

Låt vår morgon få mogna till dag

 

Låt världen få vänta, hålla andan ett litet tag

Vi har mycket kvar att säga

Mycket kvar att göra klart

Låt vår morgon få mogna till dag




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-25 13:07



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Mycket vackert!
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström