Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har rätt?


Om kärleken lyfter oss till molnen

Där vi finns som ett väsen

Mellan ingetinghet och luft

Med känsla endast en



Och sorgen tar ner oss på jorden

Där vi lever ibland människor

Där föddes, lever, dör..


Är det inte där vi ska va?




Övriga genrer av Skalet
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-12-18 22:14



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Mycket intressant tanke

Känner igen mig! Mycket bra skrivet!
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet