Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötas

Hjärtat rusar
adrenalinet forsar
ut i blodet.
Pupillerna är stora
för de vill se mer.

Ögon som sluts, drömmar
slås in och öppnar upp
för önskningar.

Våga mötas är ett mod man
behöver, våga mötas ger en
lite hopp om framtiden.

Alltid ha sikte mot framtiden
våga se bakåt för att kunna
njuta av nuet.

Möta varann är en önskan
om man vågar...




Fri vers av Filosofen2
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-25 15:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
När man vågar
kan en kärleksvåg välla in :)
2011-03-25

    AA VIP
Tudelad text om mänskliga möten och inre möten. Kräver mod. // AA
2011-03-25

  Ari Viklund
modet att mötas - är lätt
som ett fjun att lyfta om
längtan växt så att berg
viker undan, och vatten
kan delas och alla eldar
slocknar så man kan gå
på den gödande kolen.

för att missa det mötet,
och riskera stjärnor att
falla och jorden rämnar
vore korkat så korkat!!
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2