Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inget hindra låt bara fantasin växa

Dansa en regning natt
fångas av en vilding
som bara leker tittut.

Låt dina bara fötter känna
på sanden, efter regnets
droppar. Snurra runder i gräset
som en liten oskuldsfull kattunge.

Fånga upp en vän du gillar, busa
i regnets droppar och sjung
en sång om att dansa och sjunga.

låt livet bli en lek, busa och sjung i ett
tills ett förlösande skratt sker.
Då båda snurriga och galna söker
havets vatten.
Slit av kläderna, spring ut nakna
och fria i det djup som väntar.
Lek och ta fatt utan att tänka
på följderna.

Lådsas att det är små troll i månskenet
som fångas av en vild dans utan stopp.
Somna inte, låt ögonen
bara öppnas och vara öppna.

Dyk ner i djupet, fånga havets alla
dofter, låt det bara forsa mot lustens
visdom, så hungern äter upp varje liten
vrå.

På stranden faller allt på plats, åtråns
vilda stund ger vingar så luften bara fångar
upp alla dofter och ger tillbaka dem
till älskogens vilda dans.

Kropparna nu ihopslingrande tills hungerns
best ätits upp.
Ett nät av legender fångar upp lustens
alla vätskor, älvorna dansar och fnittrar
medan dagen gryr.

Blommorna har sakta vaknat ur nattens
sömn, daggen ligger som ett täcke över gräs
och blommor.
En kylig pust når det njutningsfulla parets hungriga
stund.
Då solens första strålar når himlens blå färg
Vaknar hon och sträcker sin hand mot hans lem.
Han vaknar och känner hur styv han blir. Åter
följer han hennes hungriga begär, innan han
söker hennes sköte.
Då njutningen åter vuxit älskar de och lusten
tycks aldrig dö ut.




Fri vers av Filosofen2
Läst 474 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-25 20:49



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
Fastnade speciellt för "Dyk ner i djupet, fånga havets alla
dofter, låt det bara forsa mot lustens
visdom, så hungern äter upp varje liten
vrå."
2011-04-01

  Ari Viklund
Denna kvinna vill jag allt fånga
som en vilding och jag vill leka
tafatt med henne och jag vill bli
snurrig och galen med henne
och jag vill fånga upp alla dofter
och ge dem tillbaka till henne
och jag vill alltid följas åt i hennes
hungriga begär och så vill jag
leva och dela hela mitt liv med
henne till döden skiljer oss åt.
det är vad jag vill och det är vad
jag ska göra allt vad jag förmår
för att det ska förverkligas och
bli sant
2011-03-26

  Anna*
Glädje, frihet, lust och fägring. Vackert målat =0)
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2