Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte, fast jo

Jag vill inte skynda för att hinna

vill inte hoppa får att nå

eller lyssna för att höra

inte heller vill jag sova för att drömma

men jag vill uppleva

och därför är jag tvungen

att höra, nå och drömma

så därför hoppar jag, lyssnar

och ibland är ett bra sätt att leva livet på

att vila sig från det en stund.




Fri vers av Emma Olsén
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-25 23:18



Bookmark and Share


    AA VIP
Det gäller att hitta stunderna för kontemplation. // AA
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Emma Olsén
Emma Olsén