Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du säger en sak som avslöjar vad du egentligen säger

De försökte locka henne
Till Orfar och Toono
"Tänk gratis champagne och shots"
Den och Det
Båda stinker tidigt skede
Alkoholkonsumtion
Parfymen redan slocknad
Alla tre var fulla
Av tomhet
Fyllda av
Hoppfullhetsvätska
Hon klargjorde
Att hon var fylld
Vilket samtidigt avslöjade
Hennes tomhet
Hon underströk
Att hon ville hem
Och inte ville ha champagne
"Men gå ni jo det är lugnt jag blir inte sur"
Hon trodde fel
När hon trodde
Att hon kunde
Fylla dom
Med sig själv
Men champagne och shots
Var allt som lockade
Jag visste precis hur hon kände
Och riktade mitt tysta förakt mot henne




Fri vers av Anadol
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 23:27



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Stark bild av hur det kan se ut. Mycket sorgligt slut. Och egentligen är det väl just så det alltid är. Om vi föraktar något/någon så kommer det ur självförakt.
2011-05-10

  Junitvillingen
Åhhh....så sorgset tragiskt...så tomt...mycket gripande.
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol