Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu strömmar livet


Nu strömmar livet mot mig mjukt

efter vindar som var hårda

Nu väntar gryningsljusets milda sken

att leda mig ur vilsenhet och tvekan

Nyss väckt av nattsvart morgontimma

tar dagens mildhet ömsint grepp

Mot mål som ristats djupt i hjärtat

finns vägar som för mig rätt

Mitt sinnes lust och längtan

är det som färdens riktning styr

Med själen full av sinnlig frid

får hjärtat ömt sin gåva




Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 553 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-26 01:08



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint skaldat. // AA
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist