Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu.

Jag orkar inte med era onödiga trätor något mer, snart
Åh
Romeo!
Satteliterna spänner mot tigrarnas gunst de förtalade rävarna
ja utdömda att tjäna per definition
i ett tempel av tyst svart aska

häng dem aldrig
behäng dem med segerkransar
så ska ditt hjärta segra och ingen annans

Men vad visste ni om Saturnus månar?

Innan vår måne blev till kan jag aldrig ha funnits
Därute någonstans finns en åker
av energi nog att hålla tusendens tusende av fredsriken, solriken

Betsle
så mod åt dig och med dig de fromma.
Inget ska verka ingen kan komma.

mod strålar över skogen den tysta stora överjorden
ingen kan stråla genom växter

trumman hörs ej ännu

shimpnapanc'es




Fri vers (Modernistisk dikt) av joakims
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-26 06:43



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Cool, med fina mystiska bilder.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

joakims

Senast publicerade
kameleonter
Nu.
Tack
dumtrams
* Se alla