Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga och en dunkel nattklubb

han skrattade
när hon frågade om dom kunde dansa
och fortsatte dansa
fladdrande rutmönster
svettpärlor längs halsen
sansat försvann han snart
hon stansad
strandsatt
svag
antastad
trots distans
en saknad hand
i hennes hand
parvals
spanar
vem fanns
vem passar
och vem får chans
axelband smala
sociala spel
spänt samband
hyllning till husbandet
tryckare
intryckt hjärtband
svårandad atmosfär
inlåst i glassfären
stötvänlig
endast vid nöd
krossad
pärlglansen runt halsen
försumbar vid hennes strålglans
bekräftelse
var allt hon behövde
hon önskade vara kvinnan att ses
hon önskade vara kvinnan att väljas
hon önskade vara kvinnan att bara
vara
elegant
charmant
eklatant
utan ansträngning
att födas på en discokula
objuden
att glänsa diamanter
oanad
att visa stadighet
men vara sedd för hålen
acceptansens bitterhet
relationers hemlighet
partnerskap
taget för givet
tagen för given
det blåser kallt utanför hennes ingallrade hjärta




Fri vers av Anadol
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-26 12:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket bra! Denna skugga..och en dunkel...

:I
2011-05-30

  Junitvillingen
I denna berörande text ryms så mycket...en hel berättelse, ett liv. Känslan av ensamhet lyser stark. Den sista raden borrar sig in på djupet. Smärtan, sorgen, tomheten finns där...och det gör ont, ont. Texten är grymt stark, finns många som nog känner så inuti som den sista raden säger..............
2011-04-27

  filosofian
jättefint!
2011-04-03

  Lennart Bång
Jäkligt snyggt staplade korta bilder som suger tag i en. Riktigt bra!
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol