Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våran skola har långa korridorer, men det är promenaderna med dig som gör mest intryck. Editerat Tina för äran att vara en av dom som förstår. E Wretling 19 December 2005


Följer du med mig?, krisprinsessan


Ensamma jävlarna i skolan viskade ditt namn tillsammans med onåbar
Men jag har sett mitt namn skrivet med bläck
Tillsammans med dina svarta hårsnoddar under din sönderskurna handled
Leendet du bar var det falska jag du aldrig kunde stå ut med att du hade
Speglade i mina svarta ögon då du i en grupp pratade om hur allt var
Jag vill rymma ifrån min värld,
Följer du med mig?, krisprinsessan

Dom milslånga vandringarna i korridoren
Var under tystnad, men din och min blick
Berättar en dagbok värd tusen ord skrivna i blod
Dom springer brevid och berättar om helgen som gick
Ögonen av blått hav speglar min värld
Du berättar om en längtan genom att blicka långsamt
Dom visste aldrig att jag skrev ditt namn i hemlighet
I mitt hjärta då du inte såg vart jag var
Följer du med mig?, krisprinsessan

Hur kan en själ vara så ensam
Med en sån mängd runt omkring
Trodde dom var sanna ord
Din blick sveper under mina hårstrån
Döljer att jag tittar tillbaks, längtandes
Efter en annan värld av gräs
Som luktade frihet året om
Men dina långsamma drag med fingrarna
Får mig högre än heroinet
Du tog med mig igår kväll
Följer du med mig?, krisprinsessan




Fri vers av Wretling
Läst 649 gånger
Publicerad 2005-12-19 00:02



Bookmark and Share


  _Qexa
Jo, Erik..

Dom milslånga vandringarna i korridoren
Var under tystnad, men din och min blick
Berättar en dagbok värd tusen ord skrivna i blod
Dom springer brevid och berättar om helgen som gick


det tycker jag är bra.
ingen ser eller vill förstå när vi är i skolan.
och det blir värre på fritiden som oftast...
2005-12-20

    Åsa VIP
Wunderbar!
2005-12-19

  Propella
"Din blick sveper under mina hårstrån
Döljer att jag tittar tillbaks, längtandes
Efter en annan värld av gräs"

vackrare än så kan det inte bli. Och dina smeknamn är den extra kryddan, det ger texten mer liv och gör den skör och lätt-tillgänglig.
2005-12-19

  Moa Martinsson
Krisprinsessa, så vackert ord...Till det vill borde jag krönas:-)
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling