Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite ung fast ändå "lite" gammal.



Är man gammal nu?
Då de gråa håren täcks av
alla de möjliga kulörer som
går att köpa på förpackning.
Äldre tonåring gör sig festfin
hög musik spelas på rummet.
Men jag är bara gammal nu så
jag sitter fint i den trygga gamla
fotöljen och iakttar
och lyssnar. Med munter min
minns jag min egen ungdoms
glada dagar.
Herre gud de låter som jag är
lastgammal
vilket jag alls inte är
utan bara lite lagom moget ung
eller lite lagom äldre ungdom.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 788 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-26 17:29



Bookmark and Share


    AA VIP
Lagom ung och lagom gammal. Bara lite förädlad. // AA
2011-04-17

  Ninananonia VIP
Lagom är bäst! :) Hi,hi! :)
2011-04-08

  Suzy med punkterna
Åh nu blev jag så där otäckt påmind igen men applåder ändå en ganska rolig text trots...åldern;=)
2011-03-26

  Lennart Bång
Inte ungdom men ung. Andra halvan ska va minst lika bra säger dom.. Vi får se :/
Fint!
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin