Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina vackra ögon


Havet glittrar
guldet glimmar
stjärnorna lyser
och snön den gnistrar

men aldrig så som dina vackra ögon




Övriga genrer av Therés
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-12-19 00:36



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad vacker
mycket bra skrivet
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!