" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



odjur



ur kotor ryggrad
något växer tränger lämnar

skinnet

vitt som sprödaste sockervadd

sprucket

och han sa att jag har ögon som rymmer universum
att jag glittrar; men jag skriver aldrig om ord som glittrar
för det finns saker man inte talar om och detta är en sådan sak
och där någonstans kom frågan om kyssen

förändringen

ur kotor ryggrad
kött fläks undan av vidunderliga ting

någonstans blev han dublin medan jag var luft i
ett pojkrum
fylldes med testestoron och blev

april

jag lämnade aldrig kyssen obemärkt

och jag kan ingenting längre om jag inte stjäl och
det var något jag stal ifrån dig som du inte känner till

och där någonstans mellan kotor; nyckelben
tunt som gelatinhölje och fingrar tränger sig in
planterar en tanke gömmer en fabel



tränger sig ur




Fri vers av Smultris
Läst 942 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-04-11 13:46



Bookmark and Share


  Sarabrina
Du skriver med ett otroligt målande bildspråk. Vackert men ändå rått. Bravo!
2011-04-12

  madinsane
oh lord, smultronet.. när du skriver glöder du. liksom på riktigt.
2011-04-12

  Anna*
Skickligt och väl utvalda ord för effektens skull! Snyggt!
2011-04-12

  Ola Rydberg
Så starkt och bra
gillar hur du inleder
sen an favoo rad
(någonstans blev han
dublin medan jag var luft i ett pojkrum)
2011-04-11

    Sara L.
Jag blir så tagen av alla ord.
Tycker om varje bokstav.
2011-04-11

  lodjuret/seglare VIP
om du väljer att börja skriva 'deckare' eller 'romaner' i den här stilen så kommer jag att köpa boken omedelbara bums
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris