Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta kämpar jag för att behålla


Så många chanser men lika många misslyckanden
Och så många försök
som slutat med att mina tårar åkt rutchkana längs kinden
Ett bakslag, två bakslag, tre bakslag...
Hur många bakslag får man egentligen ha?
Nu orkar jag inte mer

Jag kämpar och jag sliter varje dag med mitt inre
Jag tvingas ständigt vara på vakt - Alltid redo
För mig finns ingen avkoppling, för du ockuperar mina tankar varje minut
och jag gör allt jag kan för att hålla dem borta
men ju mer jag försöker desto mer tar du över

Du etsar dig fast i mitt hjärta
får känslorna att pumpas ut i samma takt som blodet i mina artärer
men du tillför inget friskt syre i min kropp, du smutsar ner min själ
Att älska kan göra ont, men det sägs att man överlever
jag vet inte riktigt vad jag ska tro

Du har tagit mitt huvud
Och du äter min själ
Men mitt hjärta det kämpar jag ständigt för att behålla




Fri vers av Emmahelatiden
Läst 553 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-27 01:19



Bookmark and Share


  Anna*
Sorgligt men starkt skrivet!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Emmahelatiden