Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
presens


kameleonter

Som falska under ur tiden
till att vattna ett dagg som för litet för den

takterna talar lysande
som grönt tvinnat trä
runt en opera av elefanter
eller fantomen

när är du
finns vi kvar
det ska gå silke genom natten innan jag helt kan stava ditt namn
och du helt stava mitt

ändå, med neon genom solen stavar jag mitt
så låt var natt vara ett helgon för er
och för er dröm

köp silver
döm aldrig
du sover dig genom evigheten




Fri vers av joakims
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-03-27 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joakims

Senast publicerade
kameleonter
Nu.
Tack
dumtrams
* Se alla