Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyromanen

Du måste fan vara pyroman

För du tänder eldar överallt i mig


Älskar att se mig brinna




Fri vers av Line W
Läst 443 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-27 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmmm....läckert!!! Bland det mest erotiska jag läst här...
2011-04-14

  peter markurth
snyggt
2011-03-27

  Mow Dean VIP
hett!
bra.
tack!
2011-03-27

  M_Franke
*bokmärker* helt jäkla outstanding
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W