Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du mår inte så värst dåligt



Jag har slutat att känna smärtan.

Den har ätit sig in i hjärnan på mig istället.

Så nu tänker jag istället.

Destruktivitet.

Är min planet.






Är min magnet.





Och du mår inte så värst dåligt.
Jag kan se
Att du fortfarande
Ler
När
Du ser mig darra
Av rädsla.



Det betyder att någonting


I alla fall

Någonting

Får dig att må bra.


Du har tur.

Du har tur du.




Fri vers av Diana,V
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-27 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana,V
Diana,V