Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu som då

 

 

Nu rinner floden

förbi mitt fönster

med flak

med förlossning

med lättnad

med tro

 

Då rann tårar

vid samma fönster

med saknad

med förkrossning

med förlust

av brusten kärlek

av dödens avbrott

 

Nu som då

rinner floden

i samma mönster

med flak lastade

med förvissning

samma mättnad

men fylld

till bredden

med nytt liv

nytt porlande

liv




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-28 00:43



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ja tänk att när man själv upplever något traumatiskt så vill man ju tro att det liksom skall synas på något sätt , men det gör det ju inte. Floden flyter på under alla broar som förut, och tiden bara går.


Lena
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström