Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppgraderad



bli inte rädd

du är uppgraderad nu

ja

jag uppgraderade dej



du har en egen handduk

i mitt badrum




för gästhanduken har flyttat




Fri vers av bitch
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-28 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch