Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bantningsdags eller Naturlighet äger

 

 

Nu är det dags

att banta

gå ner i vikt

lämna tillbaka

de extra kilona

som tagits på långlån

över vintern

stuva undan skidor

och vindskydd

och chipspåsar

 

Banta numera

dags att prenumerera

slank och lagom

solbränd och fräsch

attraktiv och åtråvärd

pröva lyckan

i hormonruset

 

Täck över spegeln

Överge soffan

Skippa läppglansen

Get real

Move on

Ja, det är NU det gäller

Naturlighet äger

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-28 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström