Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända vinden

 

 

Kan man

vända vinden

efter kappan

bryta ny mark

under fötterna

se ända till Afrika

be en bön

och få den uppfylld

 

Kan man gråta

och sedan le

tro på tecken

som blir sanna

känna på sig

att den du älskar

ska stanna




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-28 14:33



Bookmark and Share


  Rosen VIP
tilltalande text...
kloka ord, de tål att tänka
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström