Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek till hjärtats röst

 

allt vi äger har sin början i ett land av ursprung

där finns ordning i en sanning av kärlek

barnet plockar liljekonvaljer till sin mamma

kärlek till hjärtats röst

det naturliga blir en växande kraft

bara en handling av ett arv

vi är bara människor utan kompass

 känsla och tanke lever i oss

låt dem gå hand i hand

 en framtid, där livet är givet




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 435 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-28 15:13



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Vackra rader!
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist