Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrev det till dig, en natt när du sov och jag var vaken. Då när du fortfarande var fin i själen. Sen blev du någon annan, som sårade mer än nödvändigt. Du är inget fint konstverk längre




Förälskad

Jag skulle kunna säga att hans ögon är de vackraste stjärnorna jag vet.
Att hans andetag är vinden som blåser liv i mig.
Att hans leende är slående, sådär så man ramlar för ens knän blir för svaga.
Jag skulle kunna säga allt det men det räcker med att jag säger att hans hjärta är ett konstverk.

Därför är jag rädd, jag är rädd att mina tårar får färgen att rinna




Fri vers av SanSuicide
Läst 863 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-10 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SanSuicide
SanSuicide