Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Älskade mig, som jag var (Besvarad)

Det var ju egentligen simpelt
att finna stigen som låg kvar,
du log och tog min hand
älskade mig, som jag var

i tio livstider har jag slagits
med att hitta mig på bilden
där djävulen beskyllts
medan jag var vilden

förstod inte vad du sade
när din hand sträcktes fram,
att det inte fanns en eftergift
likt en skyldiges diagram

det var ju egentligen simpelt,
för du krävde ju aldrig svar
du log och tog min hand
och älskade mig, som jag var

du ignorerade min historia
och nämnde ständigt ett oss,
för det var aldrig viktigt
du slutade aldrig slåss

spelade ingen roll om världen,
ständigt regnade och bröts itu
du stod på stadigt fundament
och du står där stadigt ännu

jag var en bränd och skadad själ,
en spillra som knappt stod kvar,
du log och tog min hand
och älskade mig, som jag var.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 721 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-03-29 12:26



Bookmark and Share


  aol
Underbart
2021-08-15

  DominiQueen
så vacker dikt, skön rytm och goda tankar, och så enkelt detta svåra låter sig beskrivas via Din plym.
Keep Shining
/DominiQue
2018-02-27

  Mystica
Helt underbar, tack för läsningen!
2011-04-20

  lisa"puzzle"svensson
vilken underbar känsla!
2011-04-07

  issac.a.m
Helt Underbart..
2011-04-04

  Junitvillingen
Det är just det som är helt äkta kärlek - att bli älskad för den man är och känna detsamma tillbaka. Älskar din dikt som har fint flyt!
2011-04-03

  Suzy med punkterna
Då kärlek är som vackrast...
2011-03-30

  Monika A Mirsch VIP
din dikt sjunker in i mig
dröjande mjukt
i gungande toner
för kärleken
2011-03-29

    ADI Nehlin
underbar..att bli älskad som man är..att duga precis så oavsett bakgrund...det är stort
2011-03-29

  Yrre VIP
Väldigt fint och vackert skrivet!
2011-03-29

  Anya VIP
Fin hyllningstext till du. Vad är väl finare än ovillkorlig kärlek.
2011-03-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett givandets trygga kärlek. Mycket fint beskrivet och denna bara rann fram i fin ton och fin melodi.
2011-03-29

  Ninananonia VIP
Fin !
2011-03-29

  Anna*
Underbart trygg och varm kärlek som inte är beroende av yttre omständigheter eller det förflutna =0)
2011-03-29

  Teija Majava VIP
Vacker kärlek! :)
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé