Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det egendomliga jaget (ego)

Jag har förlorat kontrollen.
Litegrann kanske mer... kanske ändå ganska mycket, vad vet jag?

Om jag nu ens hade kontroll innan jag förlorade den.
Kan man förlora någonting man inte haft?

Det spelar kanske ingen roll...

Nuet försvinner ibland...
Jag vet inte riktigt var jag är... i tiden.
Vad som är minnen
av något som hänt förr
och vad som egentligen bara var
en vagt definierad plan om framtiden.

Det mest irriterande är
att man har vant sig vid det.
Det är bara någonting som är...

Jag har förlorat ögonblicken,
greppet om verkligheten
och sanningen själv... tror jag.

Jag vet inte....
Känner mig som en lögnare,
en bedragare... falsk...
Men jag kan inte förklara varför.

Det skrämmer mig...
ovissheten...

Vem kan man lite på
om man inte ens vet
om man själv talar sanning?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen