Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens kraft

Telepati, är så underbart, för man känner
när den andra kallar eller vill prata.
Man hör ett samtal, svarar från hjärtat
och sen kommer en värme man inte kan
förklara.

Leendet kommer och växer sakta in
i kropp och själ, då man bara slappnar av.
Sändare och mottagare är totalt öppna.

Telepatin kommer då man är så nära varann
själsligt att man känner dens närvaro,
hela tiden. Inga tankar är förbjudna, för
man vet att den andra kan ta det, så man
låter sig bara sjunka in i tankarna och sen kommer
ett svar helt utan någon ansträgning.

I livets alla skeenden bidrar tankeöverföring
styrka, mod och glädje.
Man kan lindra smärta genom att sända goda tankar
till någon som lider, men den som
man sänder sina tankar till kan inte vara stängd
för just denna kommunikation fungerar bara
om båda har tränat upp förmågan.

Jag brukar säga om jag hickar mycket, så tänker någon
på mig, stannar upp ropar det namnet på den
personen jag tror det gäller, slutar jag sen hicka, vet
jag att det var rätt.
Tänker tillbaka att jag är här, sen väntar jag på svar.
Då kommer kommunikationen igång.




Fri vers av Filosofen2
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-29 13:36



Bookmark and Share


    AA VIP
Tankens kraft kan spränga gränser och slå an strängar.
2011-05-08

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Å så sparar man ju in på portot :)
2011-03-29

  aol
ler ja tankens kraft är så stark
2011-03-29

  mickech
Tankens kraft är stark.
2011-03-29

  Ninananonia VIP
:) Hi,hi! Ja tankens kraft är mäktig :)
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2