Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan du ännu..

Medan ännu vår jord låter
dina fötter gå på dess yta,

medan du ännu kan
lukta vårens dofter,

medan du ännu hör
den lilla fågelns glädjekvitter,

medan du ännu kan
sträcka dig med välbehag
mot solljuset,

medan du ännu kan
njuta av en kall youghurt
i det tidiga morgonljuset,

ska du ge din begränsade
kärlek till dem
som står dig nära,

ska du sträcka din hand
till beröring,

ska du ta emot den begränsade
kärlek som ges dig.

Min vän, det är din plikt
mot det liv som gavs dig!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP