Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du mig?

Hallå där uppe?
Hör du mig?

Jag vet att du har mycket att stå i
Med alla bomber som faller
Barn som svälter


Skitsamma, det var inget viktigt
Jag kände mig bara så hemskt, hemskt

Ensam




Fri vers av MarsKatten
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-29 18:32



Bookmark and Share


  Feuerzeug
Den här var jättebra. På så många sätt.
2011-04-04

  Lennart Bång
Åhhh vi hörde dig. Jättefint!
2011-03-30

  Rosen VIP
livets byggstenar som ständigt raseras,
snyggt!
2011-03-29

  jba VIP
Underbar!
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

MarsKatten