Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svartvitt Foto:Ett långgrenat träd. Kvinna. Drapering: Kolsvart långkappa. Endast ansiktshuden synlig. Huvudet bakåtböjt. Ansiktet vänt mot solen. Slutna ögon. Bakgrund: Hörn av smutsgrå, murad mur. Mark: Sand.


Tvångströjan



Hela Mänskligheten förevigad
i en individ,
böneutropande:
”Ljus! Allt ljus på mig”, inifrån
sin tvångströja
av kulturell hjärntvätt.




Fri vers av lärjunge
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 18:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du för mig genom dina ord in i ökenvandringar
jag ser öknar blomma

tack
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge