Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Yngsjö havsbad Eva Langrath




Morgonljus

 

lukten av salt
havet som rullar

 

silverstjärnors
studsande dans
varm sand under tårna

 

morgonljuset
ditt ljus

 

visade

vad natten gömde
för mig

 

© Eva Langrath 2011

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 1442 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-03-29 20:08



Bookmark and Share


    Anna Sefyrin Höijer
Mjukt, vackert... väldigt väldigt fint
2014-03-03

    © Birgitta Wäppling VIP
Den här dikten är så vackert framförd, särskilt slutraderna.

2012-08-23

    maija tuori
Härlligt...vacker..
2011-05-07

  La Magnólia VIP
En underbar, varm dikt .. känner doften av salt och havets rullningar .. ser tranorna .. känner sanden mellan tårna .. och njuter!
2011-05-04

    wildrosen
vackert och känslosamt
2011-04-29

  Lilla My* VIP
Varm havsluft rullar in med ditt morgonljus! Vackert och bilden!!
2011-04-10

  Bodil Sandberg VIP
Underbart att få ta del av denna vackra dikt..jag har aldrig varit där vid yngsjö havsbad men nu kan jag säja jag varit där*och det tackar jag dig stort för kram!
2011-03-31

  Suzy med punkterna
Som alltid förenar du bild med ord på ett alldeles fantastiskt vis
2011-03-30

  Gisela Nordell
det bästa jag läst av dig!
****bokmärker*****
bilden passar mjukt till din text
och minner mig hur jag som envis fyraåring
lärde mig simma just där i Yngsjö Havsbad
i ett mycket kallt vatten
kram
Gisela
2011-03-30

  Zelogath
Att kunna blunda och fly till den plats du beskriver
Det är så lätt när du beskriver det så bra
Och man själv längtar så hårt
Lite frihet
I denna världs kalla hand
Applåd!
2011-03-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att få se
Att få va´me´
om något vackert
inte illa, Dina rader
som vanligt jag föll
för och gilla, Du som
kan se skönheten i
allt även i det lilla!
Tack E. för att Du finns!
*********************
2011-03-30

  walborg
Sensuellt och ljuvligt.
Märkligt att få en annan association till Yngsjö än Yngsjömörderskan!
2011-03-29

  Monika A Mirsch VIP
vilsamt stämningsfull
du gör mig glad i din dikt
2011-03-29

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig.
2011-03-29

  Per Rydberg
Underbar, varken mer eller mindre!
2011-03-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så fina denna var och så fin komposition tillsammans med stranden vid Yngsjö.
Så lent kärleksfull. en mycket vaker och ömsint dikt till kärleken och en vacker plats.
Jag var själv där för några dagar sedan och såg trandans. Tusentals tranor tog rast och dansade som silverstjärnorna
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP