Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom sinnena upplever jag livet



Livet möter mig

öppnar sinnena

jag tar in livet

känner doften

känner smaken

hör tystnaden

smeker en kind

ser allt livet ger




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 808 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-29 21:06



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Upplyftande skön!
2011-05-22

  aol
kändes så hoppfull
2011-04-18

  Lars Hedlin
Godis för själen...
2011-04-04

  Roula O
en härlig dikt full av hopp och ljus..
2011-03-31

  Anna*
Vackert och uppmuntrande att läsa! Närheten i det konkret vardagsnära ger en upplevelse av livet som inte kan ersättas syntetiskt. Strålande ☼
2011-03-30

  Suzy med punkterna
Positiv text som föder mitt leende.
2011-03-30

    ej medlem längre
Härlig text om det underbara livet!

@nn
2011-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vackert
vara med
och där
Dina ord
som texten
gott bär även
för läsaren här!
**************
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld