Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu ska det bära


det är precis så det var
att duga blev så fel
fördomar om den som fanns bakom

en människa i öppenhet
du såg något annat
orden förlorade mening i din närhet

jag levde en stund
gå inte ut genom dörren
mitt anpassade jag fäller tårar

ingen förstår det som var menat
omvärld gav mig en plats
enbart avstånd från det sanna

att duga, var något annat
nu ska jag riva murar
att vara i sanning

ensamhet, kanske ett faktum
vet att jag bottnar i kärlek
nu ska det bära




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 665 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-30 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist