Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris...


I kärlekens flämtande eldar...



Det fanns en flicka med ljusblåa ögon
hon sjöng en sång för mig som handlade
om kärlekens våndor,
först skall du brinna i en eld utav längtan
sen skall du flämta i kapp med din egen puls
sen skall du flås likt brännande bälte mot din hud
då kärlekens lågor sakta brunnit ut
då faller tårar likt regnet över din kropp
och ständigt du tänker på kärlekens förlopp
du lovar då dig själv att aldrig mer tända den eld
som får dig att så fullständigt förlora dig själv


...i kärlekens flämtande eldar.


Tonerna från flickan rev i mitt blod
sakta gick det upp varje ord för ord
då hennes röst förvandlades till en viskning
då tårarna rann förstod jag så att hon inte
bara upplevt lite grann
hon var en flämtande låga som bränt sig i en eld
som hon släckte lite grann med tårarna som rann
hon hade slukats av kärlekens flämtande eldar


kvar med sin sång om kärlekens hetta
förvandlades hon mer utanför allt detta
smärtan hon bar var mer än hon klara av
däri hon bar alla kärlekens svar

om kärlekens brännande våndor.





Fri vers av Carola Bouvin
Läst 822 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-03-30 10:12



Bookmark and Share


  Glensan
Sällan jag läser text som berör som denna, ditt val av ord, ditt sätt att uttrycka dom är i en klass för sig själv.
Hoppas många kommer läsa denna text.
I mina öron är den sååå underbar, tack!
2012-01-21

  Ninananonia VIP
Vackert om kärlekens flämtande eldar :)
2011-04-08

  Anna*
Snyggt med ett flyt som gör texten rättvisa! Applåder
2011-04-06

  aol
underbart skaldat vännen
2011-04-04

  issac.a.m
Underbar..
2011-04-02

  Lennart Bång
Hela den här texten är som en vacker sång!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin