Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det hos norén

 

senare, på eftermiddagen;

eftermiddag

 

jag målar mina ögonfransar

noggrant till de svalvingar

jag vill att de ska vara

 

det kommer mycket utanför

som vanligt

jag ser på min rorschachmålade

ögonmask i spegeln

 

och jag hinner inte börja min

omsorgsfulla topstvätt av ögonlocken

för det ringer på dörren och

 

det känns för svårt

att låtsas att jag inte är hemma

jag öppnar en glipa

i dörren, det står

 

en gammal kvinna där

bakom en inslagen blombukett

antagligen tulpaner

tänker jag innan hon frågar

är det hos norén

 

efter att hon gått minns jag

att det är andra gången

det här har hänt




Fri vers av molly crayons
Läst 757 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-30 13:17



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Spännade!!
2011-03-30

  Lennart Bång
Släpp in henne nästa gång!
2011-03-30

  Anna*
Vi är med ingående i lugnet där hemma och sen störs allt av klockan. Du har fått fram det bra och sen får vi läsare fundera på om det har varit ett misstag två gånger eller om det har kommit blomsterbud två gånger. Men det är bara ett plus när allt inte skrivs oss läsare på näsan. Applåder
2011-03-30

  filosofian
mysig dikt! :D
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons