Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlora någon närstående känns länge




Sorg och insikt om tidens gång

 

 

Det finns ett före

och det finns ett efter

och det finns ögonblick

och stunder

som förändrar livet

 

Det finns ett före

och det finns ett efter

själva livet

som förändrar

världen

vi föds till

och

den vi lämnar

bakom oss

 

Vi som inte har lämnat ännu

vet det




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-30 15:24



Bookmark and Share


  Anna*
Tänkvärt och det finns definitivt ett före och ett efter! Bra!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström