Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt

Trasigt

Som en fågelunge som ramlat ner ut sitt bo
så försöker jag också ta mig upp
Men det går inte som planerat
När jag föll från boet bröt jag båda vingarna, trasiga för evigt.
Jag kommer inte kunna flyga mera, men jag lärde mig att bo på marken
Anpassade mig
Men

Jag är fortfarande trasig, och det gör ont. Vingarna är felkopplade
och jag med.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-30 16:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Lever här som ett moln på marken", som Webstrarna sjöng.
Och Majakovskij skrev om "Ett moln i byxor".

Jag lever också på marken, men det är inte slutgiltigt.

Du kan få flyga inombords med Jesus Airways.
2011-03-30

  Anna*
En berörande dikt med en liknelse som de flesta kan relatera till. Vad kan vara mer tragiskt än en markbunden fågelunge? Applåder ♥
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi