Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan viskar

När vi är tillsammans blir det mycket bättre,
när vi viskar känns det som vi håller orden
hemligt. En tanke en känsla ett ord och
vi bara ler.

Bekännelser ger extra hjärtslag
Längtan fångar hela sinnet och öppnar
porten så vi förlöser hjärtats ord. Formar trista
tankar till ömma behagliga och ljuvliga
drömmar.

Vårens fägring viskar i mitt öra,
träden viskar och vinden sjunger
drömskt att tiden är inne för förändring.




Fri vers av Filosofen2
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-30 20:59



Bookmark and Share


  mickech
Ja;med våren kommer ofta en förändring. Bra!
2011-03-30

    AA VIP
Vacker och hoppfull text. Hoppet om förändring. // AA
2011-03-30

  Nikatta
Vacker fylld av solsken
jag gillar
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2