Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extra allt

 

Jag har

ett tomt rum

med

ett tomt bord

ett tomt fat

ett tomt glas

men

om just du kommer

som min gäst

då blir det fest

då vill jag ha

extra allt




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-30 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström